Apple Watch modellen

Eerder gaven we reeds aan dat de Apple Watch in drie verschillende uitvoeringen zal verschijnen. Er zal de standaard uitvoering zijn die is uitgerust met een metalen band, er komt een speciale sport editie en voor de liefhebbers van luxueuze accessoires zal er de Watch Edition zijn. Deze laatste versie zal zich kenmerken door een zeer moderne en tegelijkertijd ook zeer luxueuze uitvoering wat ze zowel geschikt maakt voor de eigentijdse man als vrouw. We vertellen je graag in detail wat je van deze verschillende uitvoeringen zal mogen verwachten.

Apple Watch

Apple Watch

De eerste collectie die we aan jou willen voorstellen is de gewone Apple Watch-collectie. Deze horloges beschikken over een horlogekast van gepolijst roestvrij staal en spacezwart roestvrij staal. Het beeldscherm is voorzien van een display uit saffierkristal welke er voor moet zorgen dat deze voldoende wordt beschermd. Van deze collectie weten we inmiddels ook dat klanten de keuze zullen hebben uit drie verschillende leren bandjes. Het zou gaan om een schakelarmband, een Milanees bandje een bandje dat vervaardigd is uit hoogwaardig fluor elastomeer. Een horloge wordt nog veel meer dan een smartphone blootgesteld aan het grillige karakter van het weer. Net omwille van die reden heeft Apple er bij deze collectie voor gekozen om gebruik te maken van een koud gesmeed roestvrij staal. Dit zorgt er voor dat de kwetsbaarheid van het staal aanzienlijk kan worden beperkt en deze dus minder vatbaar is voor schade en corrosie. Het resultaat is een zeer duurzame en toch betaalbare Apple Watch die zowel geschikt is voor jong als oud.

Apple Watch Sport kopen

De tweede collectie kreeg de naam Apple Watch Sport. Zoals de naam reeds laat vermoeden is deze horloge vooral interessant voor de sportieve gebruiker. Het horloge werd vervaardigd uit licht geanodiseerd aluminium in zilver en spacegrijs. Het display bestaat bij deze uitvoering niet uit saffierkristal, maar wel uit Ion-X-glas. De bijpassende bandjes van de collectie zullen verkrijgbaar zijn in vijf kleuren en zijn vervaardigd van fluor elastomeer. Het horloge kenmerkt zich door een behoorlijke sterkte in combinatie met een licht gewicht, ideaal om te dragen tijdens het uitvoeren van een intensieve sport dus! Wil je de Apple Watch Sport kopen? In dat geval zal je bij de lancering de keuze hebben uit tien verschillende uitvoeringen die stuk voor stuk over een eigen kleur van bandje zullen beschikken.

Apple Watch Edition kopen

Ga jij de show stelen en de Apple Watch Edition kopen? Een Apple Watch Edition kopen zal jammer genoeg niet voor iedereen zijn weggelegd. In deze collectie zal het horloge namelijk voorzien zijn van een horlogekast van maar liefst 18-karaats goud. De metallurgen van Apple hebben het goud op deze manier ontwikkeld tot een metaal dat tweemaal zo hard is als standaard goud. Het display van de Apple Watch Edition wordt beschermd door middel van gepolijst saffierkristal. Uiteraard is deze luxueuze editie niet compleet zonder een prachtig vormgegeven bandje en ook deze zullen bij de lancering in voldoende uitvoeringen aanwezig zijn. Apple heeft inmiddels verschillende bandjes voorgesteld die zich niet alleen kenmerken door een strak en luxueus, maar ook door een opvallend veelzijdig design. Dit maakt de Apple Watch Edition nu reeds niet alleen interessant voor mannen, maar ook en misschien zelfs nog wel in het bijzonder voor vrouwen.