Apple Watch release

Wanneer is de Apple Watch release? Dat is een vraag die niet exact kan worden beantwoord. Wat wél zeker is, is dat de smartwatch van Apple begin 2015 in productie zal gaan. Mogelijk zal de smartwatch van Apple nog voor de zomer in de winkelrekken liggen. Voor die tijd kun je eventueel al de Apple Watch, Apple Watch Sport of Apple Watch Edition reserveren!

apple watch release datum

Release datum

Wanneer de release datum voor de Apple Watch bekend is, zal dat op deze pagina staan. Velen wachten al een tijdje met spanning op de release van de Apple Watch. Misschien ben jij ook wel zo’n persoon. Hoe zit het precies met de Apple Watch release, is het al bekend wanneer de modellen verkrijgbaar zijn in de winkel? In dit artikel willen wij een antwoord op deze vraag geven.

Geen exacte datum
Als je een exacte datum wilt horen dan moeten wij je helaas teleurstellen. Het is namelijk nog niet bekend wat de Apple Watch release datum is. Wat wel bekend is, is de release periode. Apple heeft namelijk bekend gemaakt dat de Apple Watch begin 2015 uitgebracht zal worden. Een exacte maand is helaas nog niet bekend, maar dus wel een periode.

Nederland
De periode die we net hebben genoemd, begin 2015, geldt voor de Verenigde Staten. Wanneer de Apple Watch in Nederland zal verschijnen is helaas nog niet bekend. Dit kan een maand na de release datum in de VS zijn, maar ook 3 maanden later. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

release

Nog even sparen
Omdat de release datum van de Apple Watch nog niet exact bekend is hebben we wel de tijd om nog even te sparen. De Apple Watch zal namelijk verkrijgbaar zijn vanaf 349 dollar. Voor dit geld kun je straks het goedkoopste model kopen. Wil je echter de editie met 18-karaats goud gaan kopen, dan kan het zomaar zijn dat je 1.200 dollar moet betalen. Laten we eens kijken naar dit model met goud, wat krijg je precies als je voor dit model kiest? Je kunt straks kiezen uit 6 verschillende edities. Een ding hebben al deze edities gemeen, dat is het geweldige 18-karaats goud. De horlogekast is voorzien van dit goud namelijk. Ook kun je profiteren van gepolijst saffierkristal, voordeel hiervan is de extra bescherming van het display. Je wilt het display natuurlijk zoveel mogelijk beschermen, want dat is het belangrijks onderdeel van de Apple Watch.
Wil je minder geld uit geven, ga dan voor het standaard model of het sport model. Als je meerdere keren per week sport is het sport model een echte aanrader. Het model kent extra bescherming zodat je ongestoord kunt sporten zonder bang te zijn voor schade aan de Watch.
De genoemde prijzen zijn natuurlijk toegespitst op de Verenigde Staten. Het kan dus zijn dat de prijzen in Nederland lager of juist hoger zullen uitvallen. Wij raden je aan om de berichtgeving over zowel de prijzen als de release datum in de gaten te houden. Op die manier blijf je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij wensen je alvast heel veel succes bij het bepalen welk type Apple Watch jij straks gaat aanschaffen. Je zult hoogstwaarschijnlijk geen spijt krijgen van je aankoop, want het beloven prachtige horloges te worden!