Apple Watch prijs

Wat wordt de Apple Watch prijs? Tot op heden heeft Apple nog niet bekendgemaakt hoeveel de Apple Watch exact gaat kosten. Dit zal de komende maanden duidelijk moeten worden. Verwacht wordt namelijk dat de Apple Watch release datum in begin 2015 zal liggen. Dit is echter nog niet bevestigd door Apple.

Prijs Apple Watch

De Apple Watch prijs, hoe zit het daarmee? In dit artikel willen wij graag kijken naar de prijzen voor de verschillende modellen van de Apple Watch. Als je van plan bent om een Apple Watch te gaan kopen dan wil je natuurlijk wel weten hoeveel je er ongeveer voor moet gaan betalen. Maar wat worden de Apple Watch prijzen ongeveer? Wat wordt de definitieve Apple Watch prijs van deze slimme horloge?

Apple watch prijs

Release
Laten we eerst eens kijken naar de Apple Watch release datum, voordat we overgaan tot de verwachte Apple Watch prijs. Wanneer gaat de Apple Watch komen? En wat wordt de uiteindelijke Apple Watch prijs? Er is nog geen exacte datum bekend wat betreft de release, maar Apple heeft wel aangegeven dat de Apple Watch begin 2015 op de markt gaat komen. Dit is echter voor de Verenigde Staten. Als we kijken naar Nederland dan is het nog niet bekend wanneer we de Apple Watch hier kunnen gaan kopen.

Verschillende modellen

De Apple Watch komt beschikbaar in een aantal verschillende Apple Watch modellen. De Apple Watch prijs hangt dan ook af van het type model. Laten we eens kijken naar deze verschillende modellen met bijbehorende prijzen.

Apple Watch

Het “standaard” model is de Apple Watch. Dit model kun je eigenlijk op elk moment van de dag gaan dragen. Het maakt niet uit of je op je werk bent, aan het wandelen bent of op bezoek bent bij vrienden in Amsterdam. Deze Watch is gemaakt van koudgesmeed roestvrij staal, dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel sterk. Ook wordt er gebruik gemaakt van saffier, het horloge is daardoor krasbestendig. Niks is vervelender dan nare krassen op het horloge. Met de Apple Watch wordt dat gelukkig verleden tijd!

De Apple Watch is straks te koop met verschillende bandjes en sluitingen. Kies bijvoorbeeld voor de schakelarmband als je echt wat moois wilt hebben. De schakelarmband wordt niet zomaar even in elkaar gezet, het kost uren om de band helemaal perfect te krijgen. Als de schakels eenmaal aangesloten zijn worden ze ook nog eens met de hand geborsteld. Misschien vraag je je af wat dit allemaal gaat kosten, want je krijg natuurlijk wel een heel bijzonder horloge als je de Apple Watch in huis haalt.

Wat gaat deze variant kosten? De verwachting is dat de Apple Watch prijs op zo’n 349 dollar komt te liggen. Dit is een vanaf prijs, want er zijn verschillende modellen beschikbaar.

Apple Watch prijzen

Apple Watch Sport

Als je veel aan het sporten bent dan kun je wellicht het beste de Apple Watch Sport kopen. Deze Watch is speciaal ontworpen voor mensen die veel sporten De prijs van de Apple Watch Sport is nog niet bekend. De bandjes zijn van rubber en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een roze, wit, groen of blauw bandje bijvoorbeeld. Het scherm is van speciaal glas dat niet zomaar kapot kan. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van zogenaamd gehard Ion-X-glas.

De prijs van de Watch Sport is momenteel nog niet precies bekend, wij kunnen er dan ook geen uitspraken over doen. We weten in ieder geval wel dat het goedkoopste model 349 dollar gaat kosten, dus goedkoper dan dat zal de Apple Watch Sport in ieder geval niet worden. Mocht je dit bedrag nog niet hebben, dan kun je alvast beginnen met sparen. Zodra de release is kun je vervolgens de Watch Sport direct aanschaffen!

Apple watch

Apple Watch Edition

Een heel speciaal model is de Apple Watch Edition, mensen met geld zullen vast en zeker de Apple Watch Edition kopen. Dit horloge bestaat namelijk voor een deel uit goud en heeft dan ook een hogere Apple Watch prijs. We hebben het dan over 18-karaats goud om precies te zijn. Het scherm bestaat uit gepolijst saffierkristal en zorgt voor een goede bescherming. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, want van een dergelijk model wil je natuurlijk lang kunnen genieten. De Apple Watch goud kopen zal ook vanaf 2015 mogelijk zijn.

Apple Watch edition kopen

Wat de bandjes betreft zijn er ook voor de Watch Edition verschillende keuzes mogelijk. Een modern gespbandje, een wit sportbandje, een middernacht blauw, een zwart bandje, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf welk bandje het beste bij je past.

Wat dit model gaat kosten is niet precies bekend, maar er wordt gesproken over zo’n 1.200 dollar voor dit model. Het is namelijk al wel bekend wat de afmetingen van dit type gaan worden. Juweliers en kenners kunnen dus een inschatting maken van de waarde van het goud dat erin verwerkt wordt. Op die manier kunnen we toch een indicatie geven wat betreft de prijs.

Zoals je hebt kunnen lezen is de Apple Watch prijs momenteel nog niet bekend. Het is nog even afwachten. Binnenkort weten we wat de release datum is voor Nederland. Tot die tijd kun je natuurlijk al wel nadenken over het type Apple Watch dat je wilt gaan kopen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om twee verschillende soorten te kopen. Je kunt dan de Apple Watch kopen voor het dagelijkse leven en de Sport editie voor tijdens het sporten.

Voordelig een Apple Watch kopen?

Dankzij de advies prijs van 350 dollar zal normaal iedereen in staat moeten zijn om de Apple Watch aan te kopen. Een Apple Watch kopen zal je echter niet doen zonder er even goed over na te denken. Zoals eerder reeds aangegeven zal het toestel namelijk over verschillende uitvoeringen en collecties beschikken. Daar waar de ene persoon bijvoorbeeld voldoende zal hebben aan de standaard uitvoeringen zal vooral de oudere gebruiker misschien toch graag willen kiezen voor de Apple Watch Edition die voor een aanzienlijk hogere Apple Watch prijs in de winkels zal komen te liggen. Hoewel de Apple Watch kopen momenteel nog niet mogelijk is kunnen we wel reeds aannemen dat de belangrijkste partijen Apple’s nieuwste paradepaardje zullen aanbieden. Vooraleer een Apple Watch te kopen is het dan ook altijd een goed idee om even de prijzen bij verschillende winkels met elkaar te vergelijken. Hoewel Apple voor haar toestellen namelijk adviesprijzen hanteert staat niets verkopers in de weg om toch hun eigen draai aan het prijskaartje te geven. Het mag dan ook duidelijk zijn, vooraleer een Apple Watch te kopen is het zeker en vast een goed idee om niet alleen de verschillende uitvoeringen te vergelijken, maar ook rekening te houden met het verschil in kost prijs bij de diverse aanbieders.

Apple Watch prijzen

Een Apple Watch kopen doe je ongetwijfeld niet alleen omwille van het design (althans niet in eerste instantie), maar wel omwille van de vele functies die er aan verbonden zijn. Na het kopen van een Apple Watch met een scherpe Apple watch prijs, zal meteen duidelijk worden dat de vele apps je niet alleen de mogelijkheid bieden om diverse vormen van entertainment op te vragen, daarnaast zullen ze je ook in staat stellen om zeer specifieke metingen uit te voeren en kan je met elkaar communiceren. Het zal naar verwachting mogelijk worden om telefoongesprekken die op je iPhone worden ontvangen aan te nemen of af te sluiten zonder dat de smartphone uit je broekzak moet worden gehaald. Daarmee zouden gemiste oproepen definitief tot het verleden behoren. Daarnaast kenmerkt het horloge zich door een soort van walkie talkie waardoor je korte soundbytes kan uitwisselen met vrienden. Op deze manier wordt het ook perfect mogelijk om met elkaar te communiceren en dat zonder het gebruik van andere toestellen. Maar tegenover welke Apple Watch prijs kun je dit allemaal doen? Dat is nog niet helemaal bekend. De prijs van alle modellen van de Apple Watch zullen zeer binnenkort bekend zijn.