Apple Watch goud

Wil je ook de Apple Watch goud kopen? Wellicht heb je al wat gehoord over de Apple Watch. Ben je ook bekend met het duurste model van de serie? De Apple Watch Edition, zo wordt dit type horloge genoemd. Het gaat om 6 verschillende modellen die je straks kunt kopen. Ze hebben in ieder geval één ding gemeenschappelijk, dat is namelijk het prachtige 18-kaarts goud.

Vind je het belangrijk om status te hebben? Misschien kom je vaak op belangrijke vergaderingen of geef je lezingen of les voor grote groepen. We kunnen ons voorstellen dat je in zo’n geval een Apple Watch goud wilt hebben. Een dergelijk horloge om je pols geeft natuurlijk wel een prachtige uitstraling en status. Waarom zou je een dergelijk horloge ook niet aanschaffen?

Apple watch goud

Bescherming van het display – Apple Watch goud

De prijs van het model zal ongeveer rond de 1.200 dollar gaan liggen is de verwachting. Natuurlijk wil je voor deze prijs wel een duurzaam horloge kopen. Gelukkig heeft Apple hier goed over nagedacht. Gepolijst saffierkristal wordt namelijk toegepast op het display, hierdoor is de kans op beschadigingen en barsten uitermate klein. Je kunt dus lang genieten van je gouden Watch.

Bandjes

Als je een Apple Watch goud wilt gaan kopen, denk dan alvast na over het bandje dat je wilt uitkiezen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden qua bandjes. Laten we eens kijken naar de verschillende opties die je hebt.
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een helderrood bandje met een moderne uitstraling van de gesp.
Wil je een andere kleur, kies dan bijvoorbeeld voor de Watch met een witte sportband.
Een derde optie is de roze grijze band met een moderne uitstraling. Naast de net genoemde kleuren kun je ook nog kiezen voor een zwart sportbandje of het middernachtblauwe bandje. Wat een ruime keuze mogelijkheden, vind je ook niet? Als je van plan bent om een Apple Watch goud te gaan kopen kun je alvast nadenken over het type bandje dat je erbij wilt hebben. Het grote voordeel is de diversiteit aan soorten en kleuren, er zit voor iedereen wel een geschikt bandje bij. Dat maakt de Apple Watch goud ook bijzonder, het is niet één model, maar je hebt een ruime keus.

apple watch goud

Wanneer is de Apple Watch goud te koop?

Misschien ben je benieuwd naar de zogenaamde releasedatum, de datum waarop de gouden Apple Watch te koop is. We moeten je helaas teleurstellen, want deze datum kennen we nog niet. De periode is wel bekend, Apple heeft namelijk begin 2015 als release periode doorgegeven. Dit zal dus waarschijnlijk ergens in januari, februari of maart 2015 zijn. Helaas is dit de releaseperiode voor de Verenigde Staten. Wanneer de horloge in Nederland te koop zal zijn en voor welke prijs is nog niet bekend. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Als de tijd daar is kunnen we gaan genieten van een prachtige Apple Watch goud. Tot die tijd moeten we het doen met de prachtige afbeeldingen en foto’s die beschikbaar zijn.