Apple Watch Edition kopen

Wil je de Apple Watch Edition kopen? Deze goude editie van de Apple Watch zal ongetwijfeld niet de meest goedkope, maar vast en zeker het allermooiste Apple Watch model zijn die te verkrijgen is. Wil je de Apple Watch Edition kopen wanneer de Watch Edition beschikbaar is? Schrijf je dan in voor onze eenmalige nieuwsbrief; en je ontvangt één week na de release de beste Watch Edition aanbiedingen van dat moment!Apple Watch Edition

apple watch edition kopenDe Apple Watch Edition heeft alles; klasse, stijl, status, moderne functies en een schitterend design. Wil jij echt voor de dag komen en de show stelen? Kies dan voor de Apple Watch Edition en iedereen zal een blik werpen op jouw indrukwekkende horloge. Een Apple Watch Edition kopen zal jammer genoeg niet voor iedereen zijn weggelegd. In deze collectie zal het horloge namelijk voorzien zijn van een horlogekast van maar liefst 18-karaats goud. De metallurgen van Apple hebben het goud op deze manier ontwikkeld tot een metaal dat tweemaal zo hard is als standaard goud. Het display van de Apple Watch Edition wordt beschermd door middel van gepolijst saffierkristal. Uiteraard is deze luxueuze editie niet compleet zonder een prachtig vormgegeven bandje en ook deze zullen bij de lancering in voldoende uitvoeringen aanwezig zijn. Apple heeft inmiddels verschillende bandjes voorgesteld die zich niet alleen kenmerken door een strak en luxueus, maar ook door een opvallend veelzijdig design. Dit maakt de Apple Watch Edition nu reeds niet alleen interessant voor mannen, maar ook en misschien zelfs nog wel in het bijzonder voor vrouwen.

Apple Watch edition kopenIn september 2014 werd de Apple Watch, voorheen iWatch genoemd, gepresenteerd. Tim Cook noemde dit bijzondere horloge ‘het meest persoonlijke apparaat dat we ooit hebben gemaakt’ en dit is niet voor niets. De Apple Watch gaat namelijk verder dan een standaard horloge en biedt diverse speciale features om van dit modeaccessoire een bijzondere en praktische gadget te maken. Meer over de Apple Watch, de Apple Watch Edition en het Apple Watch Edition kopen, lees je in dit artikel.

De Apple Watch: drie edities
Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft en Apple dit begrijpt en hier graag op inspeelt, zijn er drie edities van de Apple Watch ontwikkeld. Zo kun je bij het kopen van een Apple Watch niet alleen kiezen voor een standaard Apple Watch, maar kun je ook kiezen voor een Watch Sport en een Apple Watch Edition. Meer over de drie edities van de Apple Watch, lees je in onderstaande alinea.

De Apple Watch

Als de naam ‘Apple Watch’ genoemd wordt, wordt er verwezen naar het standaard model van de Apple Watch. Dit model is voornamelijk geschikt voor mensen die geen specifieke behoeften hebben en gewoon geïnteresseerd zijn in het apparaat. Zo ziet de Apple Watch er niet anders uit, heeft de Apple Watch geen andere functies en is de Apple Watch niet gemaakt van andere materialen. Kortom: de Apple Watch is een standaard versie van het bijzondere horloge, voor de doorsnee gebruiker van de Apple Watch.

De Apple Watch Sport

In tegenstelling tot de standaard Apple Watch, is de Watch Sport van Apple wel ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. Zoals de naam van de gadget het al verklapt, is dit horloge speciaal ontwikkeld voor de sportieve fans van de Apple Watch. Door het lichte materiaal van het horloge, het feit dat het horloge een rubberen bandje heeft en het feit dat het horloge tegen water, stof en een stootje kan, is het horloge namelijk erg geschikt om te gebruiken bij het uitvoeren van sportieve activiteiten.

De Apple Watch Edition

Ook de Watch Edition van Apple is specifiek ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. Zo is dit horloge voornamelijk geschikt voor mensen die niet alleen een leuke gadget aan willen schaffen, maar ook op zoek zijn naar een stijlvol modeaccessoire. Om aan deze verwachting te voldoen, is de Apple Watch Edition gemaakt met een 18-karaats gouden behuizing, gepolijst saffierglas en leren of rubberen bandjes. Hoewel de andere edities van de Apple Watch er ook stijlvol uit zien, is dit horloge van Apple toch wel het hoogtepunt van stijl. Wil je naast een bijzondere gadget ook een horloge met een bijzondere en stijlvolle uitstraling? Dan is de Apple Watch Edition een aanrader voor jou.

De Apple Watch Edition: de luxe variant van de Apple Watch

De Apple Watch Edition van de Apple Watch is het luxekindje van de Apple Watch. Dit uit zich niet alleen in de kwalitatief hoogwaardige materialen waar het horloge uit vervaardigd is, namelijk 18-karaats goud en saffier, maar ook in de uitstraling van het horloge. Door de geel gouden of rosé gouden behuizing van het horloge en het feit dat het glas van saffier kristal is gemaakt, ziet het horloge er namelijk extra luxe uit. En omdat ook de horlogebandjes van de Apple Watch Edition een luxe uitstraling hebben, vormen de diverse onderdelen van het horloge een luxe geheel.

Apple Watch goud

De mogelijkheden van de Apple Watch Edition

De Apple Watch heeft meer mogelijkheden dan een standaard horloge en dit geldt uiteraard ook voor de Apple Watch Edition. Zo kun je het horloge na Apple Watch Edition kopen niet alleen gebruiken om de tijd te controleren, maar kun je het horloge ook gebruiken om krabbels te maken, te navigeren, notificaties te checken, muziek af te spelen, de weersverwachting te controleren, foto’s te maken en spraakcommando’s te versturen. En omdat het horloge opgeladen wordt met de kwalitatief hoogwaardige MagSafe en een goede batterij heeft, kun je het horloge na Apple Watch Edition kopen erg lang gebruiken zonder de gadget op te laden.

Apple Watch Edition kopen: de prijs

Apple doet op dit moment nog geheimzinnig over de prijs van de Apple Watch Edition. Het enige wat gecommuniceerd is, is het feit dat de Apple Watch een standaard prijs krijgt van 349 dollar in de Verenigde Staten. Echter, omdat de Apple Watch Edition uit duurdere materialen wordt vervaardigd en een meer luxe uitstraling heeft, wordt verwacht dat de Apple Watch Edition meer zal kosten dan de standaard Apple Watch. Wat deze meerprijs precies zal zijn, is nog niet duidelijk.

Overigens is ook nog niet duidelijk wat de prijs in euro gaat worden bij Apple Watch Edition kopen. Men gaat er vanuit dat de prijs van de standaard Apple Watch van 349 euro in Nederland voor dezelfde prijs in euro verkocht wordt, maar ook hier is nog geen officieel bericht over gecommuniceerd. Kortom: de prijs van de standaard Apple Watch is 349 dollar in de Verenigde Staten, maar of deze prijs in euro ook in Nederland gehanteerd zal worden is nog niet duidelijk. Verwacht wordt echter dat de prijs van de Apple Watch Edition rond de 10.000 dollar zou liggen.

De lancering van de Watch Edition voor Apple Watch Edition kopen

Hoewel de Apple Watch Edition in september 2014 aangekondigd en gepresenteerd werd, is het horloge op dit moment nog niet te koop. Zo wordt het horloge in Amerika gelanceerd in het begin van 2015 (specifieke datum onbekend), terwijl het horloge pas in Nederland wordt verkocht in medio 2015. Het duurt dus nog even voor je de Apple Watch daadwerkelijk aan kunt schaffen en zeker als je in Nederland woont. Kun je niet langer wachten met Apple Watch Edition kopen? Houd dan de lanceringsdatum van de Verenigde Staten in de gaten en probeer op deze datum een Apple Watch Edition te kopen. Lukt dit niet, dan moet je wachten tot het horloge in Nederland wordt gelanceerd medio 2015 voor Apple Watch Edition kopen.

apple-watch-edition[1]

De Apple Watch Edition kopen: waar?

Omdat de Apple Watch op dit moment nog niet gelanceerd is, zowel in de Verenigde Staten als in Nederland, heb je nog geen mogelijkheid tot Apple Watch Edition kopen. Wanneer de Apple Watch Edition kopen wel mogelijk is, is ook nog niet helemaal duidelijk. Apple communiceert termen als ‘begin 2015 in de Verenigde Staten’ en ‘medio 2015 in Nederland’, maar wanneer je precies de mogelijkheid zal krijgen tot Apple Watch Edition kopen, is helaas niet duidelijk. Apple doet hier expres erg onduidelijk over, zodat je nieuwsgierig blijft naar de lancering van de Apple Watch en de website van Apple in de gaten houdt. Overigens is dit niet alleen het geval bij de Apple Watch, maar werkt Apple standaard op deze manier bij het lanceren van producten. Onduidelijkheid rondom het lanceren van producten, zo ook bij Apple Watch Edition kopen, is dus niets nieuws voor fans van Apple.

Op dit moment kun je dan ook niets anders doen dan afwachten tot de Apple Watch Edition verkocht wordt in Nederland. Je kunt het horloge namelijk ook nog nergens reserveren voor Apple Watch Edition kopen, dus het is ook niet mogelijk om jouw horloge alvast te claimen.

Apple Watch edition

Apple Watch Edition bestellen? houd het nieuws in de gaten

In de tijd dat je moet wachten tot je kunt kiezen voor Apple Watch Edition kopen, is het verstandig om het nieuws in de gaten te houden. Volg bijvoorbeeld diverse blogs over de Apple Watch, houd de website van Apple in de gaten en blijf webwinkels in de gaten houden voor Apple Watch Edition kopen. Bij sommige webshops kun je je inschrijven voor een speciale Apple Watch Edition kopen nieuwsbrief, waardoor jij direct een mail krijgt als de Apple Watch Edition verkocht wordt. Zeker als je echt de eerste wil zijn die met een Apple Watch Edition rondloopt, wordt aangeraden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en op deze manier op de hoogte te blijven.

Bij het inschrijven voor een nieuwsbrief over Apple Watch Edition kopen, is het belangrijk dat je dit bijn een betrouwbare aanbieder doet. Kies geen onbekende of onbetrouwbare website uit om in de gaten te houden, maar kies een betrouwbare en grote aanbieder met betrouwbare nieuwsbrief. Niets is zo vervelend als het ontvangen van een e-mail dat je de mogelijkheid hebt tot Apple Watch Edition kopen, maar vervolgens op een onbetrouwbare website terecht komen.

Verder kun je er ook voor kiezen om de lanceringsdatum van de Apple Watch Edition in de gaten te houden en als deze datum gecommuniceerd is, een dag vrij te plannen op de releasedatum van de Apple Watch. De Apple Watch zal namelijk naar verwachting als eerste verkocht worden in de Apple winkel in Amsterdam, waar je in de rij moet staan om de gadget te bemachtigen. Door een dag vrij te plannen en op de lanceringsdag van de Apple Watch in de rij te gaan staan bij de winkel in Amsterdam, is de kans groot dat je diezelfde dag nog een Apple Watch Edition kunt kopen en je één van de eerste Nederlanders bent met een Apple Watch Edition.