apple watch kopen

Apple Watch apps worden steeds vaker gedownload

De Apple Watch is nog maar enkele dagen verkrijgbaar in slechts negen landen. Desondanks hebben verschillende bedrijven en instanties, waaronder ook een aantal Nederlandse, al een speciale app voor de smart watch gelanceerd.

Asos
Een van de bedrijven die al een Apple Watch app gelanceerd heeft, is de online mode gigant Asos. De app geeft onder andere aan wanneer prijzen van bepaalde producten omlaag zijn gegaan of wanneer producten die eerder uitverkocht waren weer op voorraad zijn. Ook kan je op de app producten die je mooi vindt en van plan bent te kopen ‘bewaren’. Op basis van de producten die je bewaard hebt doet de app je zelfs aanbevelingen over welke producten je eventueel nog meer mooi zou kunnen vinden.

Singapore Airlines
Singapore Airlines heeft tegelijk apps voor de Apple Watch en voor Android smart watches gelanceerd. Op de hoofdpagina vind je de laatste informatie met betrekking tot aankomende reizen. Ook kan je een persoonlijke pagina bijhouden met jouw eigen vluchtdata en boekingsreferenties. De app geeft je dan automatisch informatie over wat je op jouw geplande vluchten kan verwachten. Ook andere vliegmaatschappijen, waaronder Emirates, hebben inmiddels een Apple Watch app gelanceerd.

Eerste Nederlandse apps: Buienradar en RTL-nieuws
Hoewel de Apple Watch nog niet in Nederland te krijgen is en ook nog niet zeker is vanaf wanneer dit wel het geval zal zijn, zijn er nu al bedrijven, instanties en websites die anticiperen op de komst van de lang verwacht Apple gadget. Onder de eerste Nederlandse Apple Watch apps zijn buienradar en rtl-nieuws. De buienradar app geeft altijd actuele weersinformatie over de plek waar de drager van de Apple Watch zich op dat moment bevindt. Ook kan je er voor kiezen de actuele weersinformatie voor de rest van het land te bekijken en heb je de optie om allerlei aankondigingen met betrekking tot het weer op je scherm te verkrijgen. De rtl-nieuws app geeft, hoe kan het ook anders, het laatste nieuws in de vorm van headlines.