Apple Watch Aanbieding

Op zoek naar de goedkoopste Apple Watch aanbieding? Op deze pagina zullen wij de meest scherpe Apple Watch aanbiedingen uiteenzetten wanneer de Apple Watch daadwerkelijk is gelanceerd! 9 september 2015 vond er een speciaal evenement van Apple plaats. Tijdens dit evenement werden de iPhone 6, de iPone 6 Plus en ook de Apple Watch aangekondigd en gepresenteerd. Voornamelijk de Apple Watch trok veel bekijks, omdat dit apparaat het nieuwste apparaat was dat sinds de dood van Steve Jobs ontwikkeld werd. Na de iPad, is de Apple Watch dan ook het nieuwste apparaat van Apple.

Maar wat is een Apple Watch precies? Zoals de naam het al verklapt, gaat het om een speciaal horloge van Apple. Dit horloge is niet te vergelijken met een standaard horloge met twee wijzers en twaalf cijfers, maar biedt veel meer mogelijkheden. Zo noemde Tim Cook de Apple Watch ‘het meest persoonlijke apparaat dat we ooit hebben gemaakt’ en dit is niet voor niets. Enkele features die de Apple Watch te bieden heeft naast het tonen van de tijd, zijn bijvoorbeeld het tracken van je gezondheid en je activiteit met diverse sensoren, het meten van je hartslag en het tonen van je binnenkomende e-mails en berichten. Kortom: de Apple Watch is meer dan slechts een horloge en kan worden gezien als de toekomst op het gebied van klokkijken. Meer over de Apple Watch en het profiteren van een Apple Watch aanbieding, lees je in dit artikel.

De Apple Watch: diverse uitvoeringen en prijzen

Tim Cook noemde de Apple Watch niet alleen ‘het meest persoonlijke apparaat dat we ooit hebben gemaakt’ vanwege de vele features van de gadget. Het feit dat het apparaat zo persoonlijk is, komt ook door de verschillende schermgroottes van de gadget, de drie verschillende stijlen van de Apple Watch en de zes verschillende bandjes van de Apple Watch.

De Apple Watch wordt gelanceerd in drie verschillende edities. Zo kun je bij het aanschaffen van een Apple Watch met Apple Watch aanbieding kiezen voor een Apple Watch voor doorsnee gebruikers, een Watch Sport of een Watch Edition. Meer over de diverse edities van de Apple Watch, lees je in onderstaande tekst. Zo worden de drie edities van de Apple Watch in onderstaande tekst uitvoerig beschreven.

Apple Watch aanbieding, wat krijg ik?

De Apple Watch is het standaardmodel van dit bijzondere horloge van Apple. Dit horloge is voor doorsnee gebruikers, die verder geen specifieke editie willen hebben van de Apple Watch. De standaard uitvoering van de Apple Watch is gemaakt van roestvrijstaal en het scherm van het horloge wordt beschermd door een sterk laagje krasbestendig en flexibel glas. Het display van het horloge is dus flexibel, maar het horloge zelf niet. Als je kiest voor de Apple Watch in standaard uitvoering, heb je de keuze uit drie verschillende leren bandjes. Eén van deze bandjes is van Nederlandse komaf, dus als je een echt Nederlandse Apple Watch aan wil schaffen is deze Apple Watch band zeker een aanrader voor jou. De bandjes die je kunt kiezen, zijn een schakelarmband, een Milanees net-bandje en een bandje van synthetisch rubber. Verder hebben alle modellen van de standaard Apple Watch een zogeheten Digital Crown, ofwel een draaiknop aan de rechter zijkant van het horloge. Met deze Digital Crown kun je door de interface van het horloge navigeren.

Apple Watch Sport

Als je veel sport en graag een horloge aan wil schaffen die bij jouw hobby aansluit, is de Watch Sport iets voor jou. Deze Apple Watch heeft namelijk een behuizing van licht aluminium, waardoor het horloge erg gemakkelijk gedragen kan worden tijdens het sporten. Daarnaast is ook het scherm aangepast voor de sportievelingen die het horloge dragen want het scherm van de Watch Sport is van een nog sterker materiaal, namelijk Ion-X glas. De band die het horloge om je pols houdt tijdens het sporten, is gemaakt van rubber. Je kunt de band bestellen in vijf verschillende kleuren, namelijk wit, blauw, groen, zwart en roze. Het horloge zelf wordt verkocht in twee kleuren, namelijk zilver en spacegrijs. Tot slot is de Watch Sport zo ontwikkeld dat dit bijzondere horloge wel tegen een stootje kan en ook niet kapot gaat van stof en water.

Apple Watch Edition

Tot slot is er nog de Watch Edition. Dit horloge is meer een modeaccessoire dan slechts een horloge, aangezien dit bijzondere horloge een 18-karaats gouden behuizing heeft en dus een premium uitstraling heeft. Het display van het horloge wordt beschermd door een gepolijst saffierglas, de bandjes zijn beschikbaar in leer en rubber. Mensen die naast een horloge ook een premium modeaccessoire willen, wordt aangeraden deze editie van de Apple Watch aan te schaffen.

De prijs van de Apple Watch

De Amerikaanse prijs van de Apple Watch bedraagt 349 dollar, zonder Apple Watch aanbieding. Koop je de Apple Watch wel met een Apple Watch aanbieding, dan wordt de prijs lager. Echter, zeker net na het lanceren van de Apple Watch zal er nog geen Apple Watch aanbieding geïntroduceerd worden. In de eerste maanden is de kans namelijk groot dat horloge zo populair is, dat deze bijzondere horloges ook zonder Apple Watch aanbieding verkocht worden. Wil je wel profiteren van een Apple Watch aanbieding, dan wordt aangeraden even te wachten met het kopen van de Apple Watch na het lanceren van de gadget in Nederland.

Het scherm van de Apple Watch
Als je de Apple Watch koopt, kun je kiezen uit twee formaten. Zo kun je kiezen voor een Apple Watch met een schermhoogte van 38 millimeter, maar wordt er ook een Apple Watch met een schermhoogte van 42 millimeter verkocht. Beide formaten hebben een rechthoekige vorm, met een aanraakgevoelige display waar je diverse klokken op kunt installeren.

Verder heeft het scherm van de Apple Watch een retina-display. Hierdoor is het scherm scherp en heeft het scherm veel contrast, waardoor de Apple Watch erg prettig in gebruik is. Daarnaast heeft het scherm niet alleen een retina-display, maar is het scherm ook energiezuinig. Je hoeft de Apple Watch dus niet vaak op te laden, maar kunt gemakkelijk een dag gebruik maken van deze gadget zonder het apparaat aan de oplader te moeten leggen.

Tot slot is het scherm aanraakgevoelig, wat het horloge anders maakt dan standaard horloges. Zo kun je de Apple Watch gebruiken om krabbels te maken, door de apps te swipen en door de interface van de Apple Watch te bewegen. Ook in- en uitzoomen is mogelijk, maar dit doe je niet met het aanraakgevoelige scherm. Voor het in- en uitzoomen met de Apple Watch gebruik je namelijk de draaiknop aan de rechter zijkant. En druk je deze draaiknop in, dan keer je terug naar het homescreen van de Apple Watch.

De mogelijkheden van de Apple Watch

Wat je natuurlijk het liefst wil weten over de Apple Watch, is wat de mogelijkheden van dit bijzondere horloge zijn. In onderstaande opsomming worden enkele belangrijke mogelijkheden van de Apple Watch opgesomd:

 • Je kunt krabbels maken op het scherm.
 • Je kunt met het aanraakgevoelige scherm door de apps en interface van het horloge swipen.
 • Je kunt navigeren met de Apple Watch.
 • Je kunt notificaties checken met de Apple Watch.
 • Je kunt je activiteiten behouden met het horloge.
 • Je kunt muziek afspelen, bijvoorbeeld tijdens het sporten.
 • Je kunt het weer checken en de weersverwachting in de gaten houden.
 • Je kunt foto’s maken met de Apple Watch.
 • Je kunt de Apple Watch opladen met MagSafe. Dit is de magnetische aansluiting die je ook gebruikt om MacBooks op te laden.
 • Je kunt tegen het horloge praten door middel van Siri. Zo kun je spraakcommando’s inzetten, bijvoorbeeld om on-demand informatie te ontvangen van je horloge.
 • Apps worden automatisch gestart als je dit instelt. Ben je bijvoorbeeld aan het hardlopen, dan merkt je horloge dit en wordt automatisch een gezondheids- of fitness-app gestart.
 • De Apple Watch is van een nfc-chip voorzien, waardoor je contactloze betalingen kunt uitvoeren met de Apple Watch. Het betalen met de Apple Watch wordt Apple Pay genoemd en is naar verwachting in het begin alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten.

Zoals je ziet, heeft de Apple Watch dus vele mogelijkheden en functionaliteiten die het horloge tot een bijzonder horloge maken. De Apple Watch is dus niet zomaar een horloge, maar wordt als het horloge van de toekomst gezien.

Het kopen van een Apple Watch

De release van de Apple Watch vindt in Amerika begin 2015 plaats. In Nederland duurt het wat langer voor je het horloge kunt kopen, want de Nederlandse release van de Apple Watch wordt medio 2015 verwacht. Houd er rekening mee dat de Apple Watch zeker in de eerste maanden na de release in Nederland erg populair zal zijn. Hierdoor kun je niet alleen te maken krijgen met wachtrijen voor de Apple Watch, maar is de kans bovendien groot dat er nog niet meteen een Apple Watch aanbieding te vinden is. Wil je een Apple Watch kopen met Apple Watch aanbieding, dan wordt aangeraden even te wachten met het kopen van de Apple Watch tot er een Apple Watch aanbieding wordt gelanceerd. Houd het internet in de gaten om op de hoogte te blijven van een eventuele Apple Watch aanbieding.